A fotó fényesebbik fele

Sok színben jön a Meyer Optik új fixe

2017/03/22. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Egy hét alatt közel tízszeresét kalapozták össze a kért összegnek, úgyhogy limitált kiadásban több színben jön a Trioplan 35mm.meyer_optik_trioplan_35mm.jpg

A Meyer Optik március elején kezdett Kickstarter kampányba Trioplan 35mm f/2,8 objektívükkel kapcsolatban. A kért 50 ezer dollár helyett egy hét alatt több mint 420 ezer gyűlt össze (sőt, már 490 ezer fölött jár), így hamarosan várható a DSLR és MILC gépekre érkező fix.

A példátlanul sikeres gyűjtési akció nyomán a cég most úgy döntött, hogy nem csak a beígért feketében, de további négy másik színben is kihozzák az objektívet, igaz a piros, kék, zöld és titán színváltozat csak limitált példányszámban lesz elérhető.

A manuális, alumínium házba pakolt nagylátószögű objektív lencséit a Schott & Ohara készíti és a következő csatlakozásokkal lesz kapható: Canon EF, Nikon F, Sony E, Fuji X, Micro Four Thirds, M42, Penax K, Leica M, Leica L.

A színes változatok 800 dollárért, a normál verzió a kampány alatt 650 dollártól rendelhető.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr1612361983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása