A fotó fényesebbik fele

Nem áll le a Yongnuo

2016/11/02. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

További olcsó objektíveket várhatunk tőlük.

yongnuo_100mm.jpg

A portréfotósok nagyon fognak örülni majd a következő hónapokban, mivel a kínai Yongnuo egy 100mm, és egy 85mm-es nagy fényerejű objektívet is kiad. Az előbbi már tui, hiszen be is jelentették a 100mm F2,0-t, ami nem véletlenül néz ki csaknem ugyanúgy, mint a Canon hasonló optikája. Egyelőre Canon EF bajonettre jelenik meg, a következő hónapokban pedig a Nikon csatlakozóvéges változat is forgalomba kerülhet.

A másik újdonságuk még nem hivatalos. A cég egy reklámfotót tett közzé az eddigi objektív kínálatáról, melyek között ott figyel a még be sem jelentett 85mm-es optika is, szintén a Canonról másolva. Szóval vagy véletlen, vagy direkt - fű alatti - kiszivárogtatás volt. Mindenesetre ha a korábbiakhoz hűen másolnak, akkor egy 85mm F1,8-at is várhatunk tőlünk hamarosan.

A cég a korábbi években a Canon és Nikon 50mm és 35 mm-es fixeit is sikerrel kopizta le és még mindig forgalmazza az eredeti objektívek áránál jóval olcsóbban. Egy teszt a Canon bajonettes 50mm F1,8-ról.

yongnuo_lenses.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr811924181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása