A fotó fényesebbik fele

Milliárdnyi iPhone fogyott

2016/07/28. - írta: Budai Petur

(Mobil)

Pedig az utóbbi időben kevesebbet adtak el.
iphone6_kamera.jpg

Az Apple épp most dicsekedett el, hogy eddig 1 milliárd iPhone-t sikerült eladniuk. A telefon 2007-es bevezetése óta ez évi több mint 100 millió darabot jelent. Tim Cook cégvezér meg is dicsérte a terméküket: "Az iPhone a történelem egyik legfontosabb, jelentősebb és sikeresebb terméke lett."

A cég háromnegyed éve üzleti eredményei alapján az eladások jelenleg épp leszálló ágban vannak az egész világon, kivéve Indiát. A legutóbbi időszakban 40,4 millió telefont értékesítettek, ami ugyan magasabb mint a 40,02 milliós előzetes jóslat volt, de 15%-kal múlja alul a korábbi év hasonló időszakát. Emiatt 14,6%-os bevételtől és 27%-os profittól esett el az Apple. A visszaesés mellett Indiában nagyon szép eredményeket sikerült elérniük, ahol 51%-kal többen vettek iPhone-t mint korábban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr818919492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása