A fotó fényesebbik fele

Mindenki irigyelne a full-extrás szelfibotodért

2016/05/19. - írta: Budai Petur

(Ezt figyeld!)

Mit lehetne még "beletenni"? automated_selfie_stick.jpg

Szelfibotban nem lehet újat mutatni...gondoltam én balgán. "Kihúzható, extra esetben távvezérlési lehetőséggel is ellátott karpótlék, oszt kész". A most bemutatott termék viszont erősen rácáfolt erre a tévhitre.

Nem szeretnéd dolgoztatni a kis kezeid, hogy azokkal húzd ki? Semmi baj! Pöccintsd meg a markolaton figyelő piros gombot és egy motor tolja ki a teleszkópos véget! A körötted állók itt már garantálnak felfigyelnek rád. Fokozd a megdöbbenésüket egy újabb gombbal, mely két LED panelszárnyat nyit a telefon mellett, így sötétben is tökéletes megvilágítást kap az arcod. Ha még ekkor sem úgy néznek rád a járókelők, mint egy Hollywoodból most szabadult celebre, akkor jöhet a titkos fegyver, a markolat két oldalába épített apró ventilátorok bekapcsolása. Szélben repdeső hajszálak, ugyebár! 

A dolog szépséghibája mindössze annyi, hogy mindez nem létezik, csak az alábbi vírusvideóban, mely a Lifetime tévécsatorna UnREAL c. műsorához készült.  

Azért jobb lesz vigyázni az ilyen koncepciókkal, mert a Youtube-ra feltöltött videó alatti kommentelők jó részének vagy egészséges a humorérzéke, amikor azt írja szeretne egy ilyet, vagy nem, és akkor lassan tényleg itt a világvége.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr78730056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása