A fotó fényesebbik fele

Videón a Fujifilm X-T2

2016/05/18. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Semmilyen újdonságot nem látunk ugyan rajta, de egyre biztosabb, hogy létezik.

fujifilm_x-t2_leak_1.jpg

Valaki a Youtube-on is kiszivárogtatta a megjelenés előtt álló Fujifilm X-T2-t, bár a videón semmi érdemleges nem látható a gép meglétén kívül. Azt, hogy hamarosan bejelenthetik, már korábban is szinte biztosra vettük, amikor elég hihető képek jelentek meg róla az Ebay-en, egy bátor (vagy botor?) legény ugyanis eladásra kínált egy tesztdarabot. Ez a videó csak megerősíti, hogy lesz a gép. 

Hogy az Ebay és Youtube kiszivárogtatás szerzője ugyanaz a személy e, azt nem tudom, de a japán cég mindenesetre nagyon keresi az illetőt. A PetaPixel weboldal belsős informátora szerint szabályos "boszorkányüldözés" folyik az egyelőre ismeretlen kiszivárogtató ellen. Nos, ez is egyfajta reklám, csak az a kérdés, hogy fog elsülni?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr78727686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása