A fotó fényesebbik fele

Mindenálló akciókamera az Olympustól?

2016/05/09. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

A jól ismert TOUGH fényképezőgép sorozat kapna egy akcióhős unokatesót.

olympus_tough_actioncamera.jpg

A digicame-info.com pletykaoldalon érdekes kép jelent meg egy (állítólag) bejelentés előtti kameráról. Ezek szerint az Olympus is belépne a manapság divatos akciókamerák piacára, mégpedig a jó öreg TOUGH sorozatot kibővítve. A TOUGH fényképezőgépek már régóta a strapabíró zsebkompaktok élvonalába tartoznak, úgyhogy végül is jogos lenne, hogy a bejáratott márkacsaládba szülessen az új akciókamera.  A képen lévő akármi is pont úgy néz ki, mintha félbevágtak volna egy korábbi TOUGH fényképezőt és az oldalához ragasztottak volna egy nagylátószögű objektívet.

Az adatairól egyelőre semmit sem tudni, de némely jólértesült szerint kompatibilis lesz a GoPro kiegészítőkkel. Az alakja mindenesetre nem erre enged következtetni. Ha a korábbi fényképezőgép modellt (TG-850) vesszük alapul, aki kinézünk belőle kb. 10 méteres vízállóságot, és valószínűleg 100-150 kb nyomásállóságot, de tuti, hogy a porban és kb. -10 C fokos fagyban is használható marad.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr558700302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása