A fotó fényesebbik fele

Prémium HTC One M9 jelent meg

2016/05/06. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Bizonyos tulajdonságaiban előre-, másokban visszalépés a HTC One Mp Prime Camera.

htc_one_m9_prime_camera.jpg

A lengyel és a német piacon már hirdetik, de a hazai hivatalos oldalon semmi infó a most megjelent HTC One M9 Prime Camera Editidionről, ami a tavalyi csúcsmobil különkiadása az új HTC 10 árnyékában. A telefon csak nevében sejtet többet az előző generációs társánál, mivel a 3 GB-os RAM-ot 2-re, a 32 GB-os háttértárát pedig 16-ra csökkentették. A processzor viszont a Snapdragon 810 helyett egy órajelében többet ígérő (8x2,2 GHz) Helio X10. 

A prémium kamera ezúttal 13 megapixeles, vagyis felbontásában kevesebbet nyújt, az optika fényereje (1:2,0) viszont jobb a korábbinál, és optikai stabilizátorral is megtámogatták a készüléket. Videóból elöl és hátul is FullHD-t képes rögzíteni. Az elülső kamera amúgy megegyezik a One M9-ével.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr948690850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása